Browsing Category

Kombëtarja

Evra: Bravo Shqipërisë!

Patris Evra, një prej yjeve të përfaqësueses së Francës dhe lojtari me eksperiencën më të madhe, kishte vetëm…

Rumania “sfumon” Zvicrën

Skuadra rumune ka bërë një ndeshje shumë të mirë duke “shtangur” helvetët që vetëm në minutat e fundit reaguan.…

Duart në kokë…

“Tirana Fan Zonë” ka qenë e tejmbushur gjatë ndeshjes së Shqipërisë dhe Francës. Nga një atmosferë elektrizuese te…