Browsing Category

Kombëtarja

Fitoi Shqiptaria…

Në Prishtinë ka festë, përqafime dhe katër gola Vëllazërorja Kosovë-Shqipëri u mbyll 2-2 dhe emocionet më të…

Mesazhi i forte i Plisave!

"Ketu rrinje bijte e Shqipes"... Cfare donin te thonin me kete parrulle Plisat e Prishtines qe jane vendosur ne…