Browsing Category

Kombëtarja

De Biazi shuan polemikat!

Ashtu si pritej, trajneri i kombetares se Shqiperise, Xhani de Biazi, i eshte pergjigjur keshtu pyetjes se…

Dalin në treg biletat

Sot në ora 12 dalin në shitje para hyrjes në Perëndim "Stadiumi i Qytetit" dhe në Sheshin e Prishtinës, ndërsa për…