Browsing Category

Legjionarët

Grezda, i vëzhguar special sot

Shqipëri-Itali, sfidë që e presim prej dekadash, që i ka të gjitha brenda, përfshirë motivimin e jashtëzakonshëm të…

Mbrëmja e kapitenit!

Lorik Cana do të shkelmojë topin e fundit në karrierë. Problemet shëndetësore e detyrojnë të thotë “mjaft”. Dhe, do…