Browsing Category

Futboll Shqiptar

Superliga, Kategoria I dhe Kupa e Shqipërisë

Starova fsheh skemat!

“Bobi” nuk ka dhënë indikacione për skemën që do të përdorë në derbi. Seanca e djeshme kalon në heshtje…