Browsing Category

Kupa e Shqipërisë

Laçi bën rotacion në Kupë

Laçi e ka fituar dy herë Kupën e Shqipërisë dhe dëshira është që ta fitojë sërish, pse jo edhe këtë sezon.…

Bregu: Ne nuk dorëzohemi!

Ka shënuar një gol spektakël dhe natyrisht që ka marrë përgëzime të shumta për lojën e tij. Në prononcimin e dhënë…