Browsing Category

Kategoria e Parë

Krepo tregon planet e Adës

Harmonia e grupit dhe qetësia me të cilën luajnë këta futbollistë, do ta çojë përpara Adën”. Kështu e ka nisur…

Lajme nga Kategoria I

Luftëtari, hidhet një ide për lojtarë vendas Me Hysin dhe Cikon në stol dhe me Tavon si president,…

Lajme nga Kategoria I

Bakiasi: Lushnja, zgjedhja ime e parë   Mbrojtësi lushnjar e vlerëson si të suksesshëm sezonin…