Browsing Category

Kategoria e Parë

Bashkia braktis Elbasanin

Fatmir Popja Bashkia e Elbasanit zyrtarizon "ndërprerjen" e marrëdhënieve me klubin e futbollit të Elbasanit.…

Kategoria e Parë, në 4 ditë

Është zbardhur kalendari i fundjavës në Kategorinë e Parë dhe sërish do të ketë ndeshje të shpërndara në disa ditë,…