Browsing Category

Kategoria Superiore

Abazi: Eksperiencë e vlefshme

Leonit Abazi është një ndër talentet e Skënderbeut. Kosovari pëlqehet nga presidenti, Takaj dhe nga stafi teknik.…

Soza: Lamtumirë Vllazni!

Në fakt ka javë të tëra që nuk e ka pasur të gatshëm për formacion, por tashmë duket se trajnerit Armir Grima do…

Vidoviç, largimi i radhës

Malazezi do të ketë fatin e Nikoliçit dhe Morinit. Pas kthimit nga Serbia, lojtari mund të nënshkruajë marrëveshjen…