Botërori seksi, “mbretëreshat” e Anglisë

0

Përveç kuotave në favor, Anglia e Sauthgejt mund të mbështetet te tifozet bukuroshe në tribuna. Nga super-modelja e lindur në Londër, Emili Ratajkovski, te bashkëshortet apo partneret e futbollistëve. Mes më sensualeve janë Rubi Mae dhe Xhena Frums, të dashurat e Dele Ali dhe Lingard.

Emili Ratajkovski

Rubi Mae

Xhena Frums

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.