Boateng: A duhet të vazhdoj të Bajerni?

0

Zherom Boateng nuk e sheh të ardhmen e tij të lidhur detyrimisht me Bajernin e Mynihut.

“Kam provuar gjithçka të Bajerni. Pak nga pak po mbërrij në pikën ku pyes veten: “Çfarë nuk kam arritur ende? A duhet të tregoj sa vlej gjithnjë për të njëjtin klub?”.

Kampioni i botës ka folur për revistën Socrates, para sfidës së Champions League kundër Realit, ku u zëvendësua që në fillim për dëmtim.

Për titullarin e kombëtares gjermane eshte me shumë një çështje personale: “Nuk janë detyrimisht çështje karrierë, janë çështje jetë dhe në fund të fundit këto të udhëheqin si qenie njerëzore”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.