Besa gjen miqësoren e parë, me Lushnjen në Kavajë

0

 

Fatmir Efica

Mjafton edhe një ditë për tu “dukur” si ekip “superior”. Do të jetë e shtuna e 13 janarit starti me të parën ndeshje për vitin 2018. Besa me nisjen e miqësoreve në fushën e saj ndaj Lushnjes duket se do të rikthejë edhe një herë më shumë nostalgjinë për të shkuarën

STËRVITJA – Nga dje, Besa ka nisur minifazën dimërore duke punuar me dy seanca në ditë. Është një koordinim programi ku prioritet do të kenë ngarkesat fizike. Skuadra përditë e më shumë po merr “fytyrën” e saj.

MERAKTO – Në ditë të këtilla, telefoni nuk pushon. Te Besa priten të tjera lëvizje. Lojtarë të huaj, kosovarë apo dhe nga Kategoria e Parë dhe Superiorja. Besa është kthyer në një “kantier” dhe përditë e më shumë po konsolidohet.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.