Berluskoni: Tifozë, rrini të qetë!

0

Silvio Berluskoni mundohet të qetësojë tifozët e Milanit, të tronditur nga zvarritjet e panumërta të bisedimeve për shitjen e klubit te kompania kineze Sino Europe Sports.

Në një intervistë për Il Tempo, bosi kuqezi deklaron: “Kinezët na kanë kërkuar një shtyrje të shkurtër dhe nuk shoh asgjë për t’u shqetësuar. Investitorët kanë derdhur këste të konsiderueshme, çka tregon seriozitetin e qëllimeve të tyre. Kjo është e rëndësishme jo vetëm për grupin Fininvest, por mbi të gjitha për tifozët e Milanit”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.