Benatia: RAI gaboi dyfish, jam maroken dhe jam krenar

0

Vazhdon të krijojë debate të mëdha çështja Benatia: mbrojtësi i Juventusit po fliste në lidhje direkte me televizionin shtetëror italian pas derbit torinez, kur dëgjoi në kufje një ofendim, “maroken m..i”.

Benatia ndaloi së foluri dhe më pas pyeti: “Kush foli? Dikush më ofendoi”.

RAI ndërpreu lidhjen duke nxjerrë si justifikim problemet teknike, ndërsa më pas doli me një komunikatë për shtyp, duke mohuar prerë që fraza të jetë thënë nga ndonjë punonjës i RAI-t.

Juventusi ka kërkuar shpjegime me një komunikatë të vetën, duke mohuar çdo mundësi që të ketë pasur interferenca në audio nga Juventus Stadium, siç është aluduar.

Vetë Benatia ka postuar në Instagram qëndrimin e tij në lidhje me këtë histori të shëmtuar: “Konfirmoj fjalët që dëgjova në kufje, edhe dy persona të tjerë dëgjuan gjërat që dëgjova unë. Ndodhi diçka e keqe, por më e rëndë është të mos pranosh gabimet. Një hetim po kryhet! Dua të falënderoj klubin tim, Juventusin, për mbështetjen, si dhe tifozët e mi, që më kanë lënë shumë mesazhe. Italia është një vend që e kam në zemër prej vitesh, por për fat të keq, siç e shihni vetë, ekziston një minorancë jotolerante. Jam Maroken dhe jam jashtëzakonisht krenar për këtë!”.

Suite aux fâcheux événements qui ont eu lieu lors de mon interview sur la chaîne Rai sport après la rencontre face au Torino, je tiens à confirmer les propos que j’ai entendu dans l’oreillette. Sachez que deux autres personnes ont entendu la même chose que moi. Le mal qui a été commis est tragique, mais le plus grave est de ne pas reconnaître son erreur. Une enquête est en cours! Je tiens à remercier mon club, la Juventus de Turin, qui fait le nécessaire pour me protéger, ainsi que tous mes fans qui m’ont laissé de nombreux messages de soutien. L’Italie est un pays que je porte dans mon cœur depuis des années, malheureusement comme vous pouvez le constater, il existe une minorité intolérante. Je suis MAROCAIN ET extrêmement fier de l’être! #dimamaghrib #Forzajuve ?????? ?????????? A seguito degli sconvenienti avvenimenti che hanno avuto luogo durante la mia intervista con il canale Rai Sport dopo la partita disputata con il Torino, ci tengo a confermare le parole che ho sentito nell’auricolare. Sappiate che altre due persone hanno sentito le stesse cose che ho sentito io. Il male che è stato commesso è tragico, ma la cosa più grave è non riconoscere i propri errori. Un’indagine è in corso! Voglio ringraziare il mio club, la Juventus, per il suo sostegno e i miei fans che mi hanno lasciato tanti messaggi. L’Italia è un Paese che ho nel cuore da anni, ma purtroppo come potete constatare esiste una minoranza intollerante. Sono Marocchino ed estremamente fiero di esserlo! #Dimamaghrib #Forzajuve ?????? ?????????? ???? ??????? ??????? ???? ???? ???? ??????? ??? ???? ??? ???? ???? ???????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?????? ?? ????? ????? ? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ????? ??? ????? ???? ????? ???? ????? ??? ?????? ??????? ????? ?? ??? ??????? ????? ???????? ???? ????? ???? ?? ???? ????? ???? ??????? ???? ???? ??????? ??????? ? ????? ???????? ????? ????? ?? ?????? ?? ????? ????? ???????? ???????? ??? ????? ?? ???? ??? ????? ? ????? ??? ???? ???? ????? ?????? . ???? ????? ????? ?????? ???? #Dimamaghrib #Forzajuve ?????? ??????????

A post shared by Medhi Benatia (@m.benatia5) on

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.