Bekam, një dështim si aktor

0

Gai Riçi, producenti i famshëm britanik i filmit Snatch dhe ish-bashkëshorti i këngëtares Madona, ka nxjerrë në qarkullim filmin e tij të fundit, Mbreti Artur: Legjenda e Shpatës në Shkëmb.

Aktorët janë të klasit botëror, por mes tyre bën pjesë edhe Dejvid Bekam.

Arsyeja? Ish-futbollisti i famshëm është mik i afërt me Gai Riçin, i cili i ka dhënë një rol dytësor.

Kjo ka ngjallur kureshtjen e shumë njerëzve, por vlerësimet për filmin kanë qenë mediokre dhe kritikat për Bekamin shumë të egra.

Bukuroshi anglez mund të jetë i zoti, por ndoshta për filma me tema më moderne dhe ku nevojitet më shumë bukurua e tij, sesa aktrimi.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.