Barleti Volej një stërvitje me Partizanin

0

 

 

Partizani – Barleti Volej 0-3

(11-25, 16-25, 13-25)

Barleti Volej i trajnerit Hasan Gurabardhi e ka kthyer në një ndeshje stërvitore përballjen me Partizanin, që drejtohet tashmë nga Ilir Thanasi. Dy skuadra me nivel shumë të madh në cilësi dhe në rezultat dhe gjithçka është parë që në setin e parë kur kampionët në fuqi kanë fituar 11-25. Mundohen të kuqet të rivalizojnë në setin e dytë, por është krejtësisht e pamundur, sepse Barleti ka fituar 16-25. Dhe i treti është krejtësisht pa histori dhe në fund 3-0 për skuadrën e Gurabardhit.

Gj.V.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.