Ballist Morina dhe Edi Rama shfaqen në… Xhenova

0

Ç’bëjnë kryeministri shqiptar Edi Rama dhe i famshmi “Ballist” Morina në stadiumin e Xhenoas, “Marassi”?

Asgjë, nuk ishin aty sot, në Xhenoa-Inter, por tifozët shqiptarë i kishin me vete.

Për Morinën ishte një flamur gjigant, me heroin e Boegradit i mbështjellur me flamurin kuqezi, ndërsa mbi të disa tifozë mbanin dy kartonë, ku shkruhej “Faleminderit Edi Rama, që na solle marijuana”.

Një mënyrë e bukur për të nderuar Morinën, por ajo pjesa e Edi Ramës nuk është se na nderon në sytë e botës, edhe pse jetojmë në demokraci, secili ka qejfin e vet…

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.