Atletë pa flamur në “Tokio 2020”, skuadër speciale për refugjatët

0

Komiteti olimpik ndërkombëtar ka lajmëruar krijimin e një skuadre speciale garuesish me status refugjatësh  për lojërat e ardhshme olimpike, “Tokio 2020”. Vendimi u mor ditën e sotme në Argjentinë në një mbledhje të organit qeverisës së lojërave olimpike.

Kjo është hera e dytë në histori që në Lojërat Olimpike do të marrë pjesë një skuadër refugjatësh, pasi një skuadër e tillë u paraqit dhe në “Rio 2016”

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.