Astori, një kujtim edhe nga… “Loro Boriçi”!

0

 

Ishte 9 tetori i vitit 2017 dhe Davide Astori do të shkelte në “Loro Boriçi”, jo në fushë si titullar apo zëvendësues, por duke kryer nxehjen me ekipin e Italisë, që do të sfidonte Shqipërinë e Kristian Panuçit, teksa Ventura drejtonte axurrët. Astori qëndroi në stol, por që sigurisht ishte atë mbrëmje, e cila u vendos me golin e Kandrevës në minutën e 73-të. Ai ishte edhe për Itali-Shqipëri në “Renzo Barbera”, Palermo…

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.