“Arena Kombëtare” po merr formë, së shpejti faza finale e punimeve

0

Një punë kolosale, miliona euro të investuara dhe një stadium që do të kthehet në shtëpinë e Kombëtares, ashtu si ishte “Qemal Stafa” deri para pak vitesh: “Arena Kombëtare” po merr formë dita-ditës dhe faza aktuale e punimeve tregon se skeleti i stadiumi është drejt përfundimit, që do të thotë se së shpejti do të nisë puna për shkallët.

Ritmet e punimeve janë shumë të larta, ndaj gjatë gjithë verës synohet që të përfundojë gjithçka në lidhje me shkallët dhe ambientet e brendshme, për t’u përqendruar më pas te faza finale, përgatitja e fushës, që duhet të jetë e standardeve më të larta.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.