Ana e errët e milionave, Aston Vila rrezikon zhdukjen!

0

Aston Vila është duke përjetuar një moment shumë delikat dhe kjo javë është më e rëndësishmja në historinë e vet 144-vjeçare. Pronari i klubit, Toni Ksia, po mundohet të shmangë falimentimin e klubit dhe kalimin në administrimin e shtetit anglez, por i duhet të paguajë një faturë gjigante te tatimet, 4 milionë sterlina në total. Deri tani janë paguar 500 mijë sterlina dhe 1.2 milionë të tjera pitet të paguhen deri në fundjavë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.