Alda Shabanaj kampione e Shqipërisë, Rozana Gjergji mund në raundin final Tuzin

0

 

Alda Shabanaj është kampione e Shqipërisë në shah për femra, ndërsa në raundin e fundit e ka fituar titullin, ndërsa Bruna Tuzi është mundur nga Rozana Gjergji, gjë që ishte e parashikueshme në një farë mënyre. Ndërkohë që tek meshkuj, teksa si Ilir Seitaj, ashtu dhe Franc Ashiku kanë fituar, duhet pritur raundi i fundit. Sepse janë në një diferencë prej gjysëm pike pas dhjetë raundesh. Që do të thotë Seitaj 8 pikë dhe Ashiku 7.5 pikë. Seitaj do të përballet me Dishën sot, kurse Ashiku me Ramën. Që do të thotë se deri në fund mbetet titulli peng. Gjithsesi sot do të zhvillohet dhe ceremonia e dorëzimit të kupave.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.