Akuza, Lëv ka marrë doping si lojtar?!

0

Emri i trajnerit të kombëtares gjermane, Joakim Lëv, është bërë pjesë e skandalit për përdorimin e dopingut në skuadrën e Shtutgartit, gjatë periudhës 1975-1980. Sipas medieve gjermane, skuadra në fjalë dhe ajo e Fraiburgut kanë përdorur substanca të ndaluara, të dëshmuara në dokumentacionin e konfiskuar tek doktori Armin Klumber. Dhe, në mesin e lojtarëve të ngarkuar me këtë akuzë është edhe kampioni i botës, i cili luante në klubin gjerman.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.