Ajaksi donte të tallej me Sergio Ramosin, mbrojtësi spanjoll i mbyll gojën dhe historinë me…4 foto

Ajaksi ka kërkuar që në këto momente pushimi, të merret pak me sulmime ndaj kundërshtarëve dhe për të hapur disa polemika me komentet. Kryeqendra e vëmendjes ishte Sergio Ramos, që festonte në të njëjtën mënyrë si Dusan Tadiç.

Por me siguri që te holandezët nuk e prisnin këtë përgjigje të marrë nga Ramosi. Ky i fundit u ka mbyllur gojën dhe ka bërë që të mendojnë më tepër për historinë e tyre, me vetëm 4 Champions të fituara, ndërsa Ramos ka postuar 4 foto me këtë trofe që i ka marrë vetëm ai gjatë kësaj karriere. /Sport Ekspres/