Agjenti i Gabigolit nuk përdor më diplomacinë: Interi e poshtëroi

0

“Gabigolin tek Interi e kanë poshtëruar”. Fjalë të ashpra, që vijnë nga Brazili dhe të thëna nga Vanger Ribeiro, agjenti i sulmuesit brazilian. “Gabigol nuk është penduar kurrë për zgjedhjen e bërë. Erdhi në një klub elite, të pasur dhe me shumë lojtarë kombëtaresh. Mendonin se morën Nejmarin, por Gabigol është ndryshe. Në Itali i duan lojtarët të pjekur, ndërsa Gabigol është i ri dhe ka nevojë për kohë. Tek Interi e kanë poshtëruar në 3 mënyra: fizikisht, moralisht dhe psikologjikisht”.

Fjalë që nuk kanë nevojë për koment, sepse nëse deri tani Ribeiro kishte përdorur diplomaci dhe kërkonte kohë, tani sulmon Interin: “Kampion olimpik, titullar absolut i Santosit, pjesë e kombëtares braziliane. Nuk dëshironte të ishte titullar fiks, por nuk ia dhanë kurrë një shans: ka luajtur vetëm 5-minutësha, 140 minuta në total. Ai shpresonte të kishte më shumë shanse, aq më shumë që është paguar thuajse 30 milionë euro”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.