Adonis Ajeti stërvitet me ekipin e parë!

0

 

Adonis Ajeti është gati që të ndjekë gjurmët e vëllezërve. Më i vogli i familjes Ajeit, vetëm 18-vjeç, mund të debutojë në sfidën e Europa League, të enjten e ardhshme, ndaj Leh Pozhnanit, pasi Bazeli është kualifikuar dhe luan pa asnjë qëllim. Kjo vjen pasi Samuel është i dëmtuar, ashtu si edhe Sushi. Për këtë arsye, trajneri Fisher e ka grumbulluar me ekipin e parë. Kujtojmë që Adonisi është vëllai i Arlindit që luan tek Frozinone dhe Albianit, që është sulmues tek Bazeli. Mbrojtësi i qendrës është kërkuar në të shkuarën nga Barcelona.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.