11 tradhtarë: Yjet që kanë shkuar me partneret e shokëve të ekipit

0

Në sport duhet talent, por edhe një atmosferë e mirë në skuadër. Për këtë arsye, në sportet ekipore ekzistojnë disa rregulla, të shkruara dhe të pashkruara, të cilat të gjithë duhet ti ndjekin. Mes tyre janë bashkëpunimi, përkushtimi apo respekti.

Një prej rregullave të artë është që asnjëherë, kurrë, për asnjë arsye nuk lejohet të krijosh lidhje me të dashurën apo bashkëshorten e shokut të ekipit. Por, në sportin profesionist, janë regjistruar raste të shumta të tradhëtisë, mbi të gjitha në futboll. Këta janë 11 lojtarët që kanë shkuar me partneret e shokëve të ekipit.

Xhordan Ajeu ishte në qendër të furtunës pasi u zbulua lidhja e tij 4-vjeçare me bashkëshorten e shokut të përfaqësueses te Gana, Afrijie Akuah. Zbulimi u bë pas regjistrimit audio të Amandës, bashkëshortes së Akuah.
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.